|
Šokoladinis pudingas
|
| Tomazzo |
parašyta 06-09-2008 00:17
|

Super Administratorius

Įstojo: 05.08.08
|
Šokoladinis pudingas
Ingredientai:
1 stiklinė pieno
2 kiaušiniai
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai kakavos arba tarkuoto šokolado
Aprašymas:
Į dubenį įdėkite kiaušinio trynius, cukrų ir kakavą (arba tarkuotą šokoladą). Viską išsukite taip, kad cukrus negirgždėtų. Įpilkite stiklinę verdančio pieno. Į indą su verdančiu vadeniu įstatykite kitą indą su pudingo mase. Kaitinkite kol sutirštės. Sutirštėjus, atvėsinkite. Tuomet suplakite kiaušinio baltymus iki standžių putų (galima plakti plaktūvu). Atvėsintus baltymus sudėkite į pudingo masę ir išmaišykite. |
| |
|
|
| Yiruma |
parašyta 22-12-2008 23:33
|

Nepirmą kartą bare

Įstojo: 27.08.08
|
Tu čia viską išbandęs? ar tik nukopijavęs receptus?
Aš vertinu žmogų, sugebantį šypsotis nelaimėje, semtis jėgų iš sielvarto ir rasti narsos šaltinį apmąstymuose...  |
| |
|
|
| Tomazzo |
parašyta 23-12-2008 02:17
|

Super Administratorius

|
Yiruma parašė:
Tu čia viską išbandęs?  ar tik nukopijavęs receptus? 
Tikrai visko neišbandžiau. O receptai ne mano sugalvoti  |
| |
|
|
| karameline_braske |
parašyta 03-01-2009 17:32
|

Super Administratorius

Įstojo: 27.08.08
|
brangus, Tomazzo, Jus geriau tuos receptus kur cia dedate pirmiau pakvieskite ju paragaut, o td idekite bus geresnis efektas
*Karameline_braske* |
| |
|
|
| Cutie |
parašyta 03-01-2009 19:14
|

Administratorius

Įstojo: 14.09.08
|
Jo, aš labai norėčiau paragauti.. Aš, kaip sakant, prijaučianti virtuvei.. O čia skaniai skamba dar...
"Apseisi..." |
| |
|
|
| Tomazzo |
parašyta 20-01-2009 01:24
|

Super Administratorius

|
Siūlau visiem įdėti savo žinomų receptų ir mūsų baras būtinai tai pagamins  |
| |
|
|
| Cutie |
parašyta 20-01-2009 12:17
|

Administratorius

|
Tai pradėsim nuo šokoladinio pudingo..?
"Apseisi..." |
| |
|
|
| M M |
parašyta 07-02-2009 14:02
|
Nepirmą kartą bare

Įstojo: 01.02.09
|
"Apsvaigęs mėnulis" 
Meliono (apelsininio), nedidelis apelsinas, greipfruto, obuolio, stiklinė virtų ryžių (gardžiausi apvalieji), 0,5 šaukštelio malto imbiero, citrinos sulčių, vynuogių sulčių, cukraus ar skysto medaus
Melioną supjaustome gabaliukais, taip pat pasielgiame ir su apelsinu bei greipfrutu. Į salotinę (dailų dubenį) supilame vynuogių ir citrinos sultis. Pagardiname pvz cukraus pudra ar medumi bei imbieru. Esantį skystį sumaišome. Tik tada sudedame supjaustytus vaisius ir visus ingredientus "suvartome"-sumaišome. Na, ir patariama pradėti skanauti po pusvalanduko.
Redagavo M M 07-02-2009 14:04 |
| |
|
|
| Cutie |
parašyta 10-02-2009 21:01
|

Administratorius

|
oho ho.... Skaniai atrodo viskas, bet aš tai greipfrutų nemėgstu...
"Apseisi..." |
| |
|
|
| Tomazzo |
parašyta 23-02-2009 23:37
|

Super Administratorius

|
Mlle Mischief parašė:
"Apsvaigęs mėnulis"
Meliono (apelsininio), nedidelis apelsinas, greipfruto, obuolio, stiklinė virtų ryžių (gardžiausi apvalieji), 0,5 šaukštelio malto imbiero, citrinos sulčių, vynuogių sulčių, cukraus ar skysto medaus
Melioną supjaustome gabaliukais, taip pat pasielgiame ir su apelsinu bei greipfrutu. Į salotinę (dailų dubenį) supilame vynuogių ir citrinos sultis. Pagardiname pvz cukraus pudra ar medumi bei imbieru. Esantį skystį sumaišome. Tik tada sudedame supjaustytus vaisius ir visus ingredientus "suvartome"-sumaišome. Na, ir patariama pradėti skanauti po pusvalanduko.
Naujiems receptams reikėtų kurti naujas temas Forume, baro receptuose, pasirinkus skilti pvz Desertai, naujoje temoje įrašyti pavadinimą ir patalpinti receptą, po juo susilauksite komentarų, įspūdžių ir kt.
Desertų skiltis:
http://www.geriau...forum_id=8 |
| |
|