|
Tomazzo
|
| Tomazzo |
parašyta 06-08-2008 02:10
|

Super Administratorius

Įstojo: 05.08.08
|
Aš esu Geriaunegugeras klubo įkūrėjas ir pagrindinis prižiūrėtojas. gyvenu Klaipėdoje ir tuo esu patenkintas. Gimtadienis 1987 Balandžio 26. Pomėgiai labai įvairūs. Patinka žmonės kurie turi ką pasakyti ir moka išklausyti. Man priimtinas labai platus humoro jausmas ir požiūris, bei tam prijaučiantys žmonės. O jei domina kasnors smulkiau klauskite čia žemiau- pasistengsiu atsakyti 
Mano pažinčių anketa:
http://www.pazint...unegugeras
Redagavo Tomazzo 24-12-2008 02:39 |
| |
|
|
| Cutie |
parašyta 28-12-2008 18:52
|

Administratorius

Įstojo: 14.09.08
|
Sakykit, ponas Tomazzo, ar megstate arkliukus? o kaip ziurite i jodynejima? man tai patinka stebet zirgu jodynejimo rungtis.. o gal ir jus pats mokate jodynet?
"Apseisi..." |
| |
|
|
| M M |
parašyta 01-03-2009 21:01
|
Nepirmą kartą bare

Įstojo: 01.02.09
|
O kaip ponui Tomazzo tie žmonės, kurie labiau moka klausyti nei pasakoti (-s)? O gal galima būtų sužinoti, kokie yra svetainės šeimininko pomėgiai, hobi, laisvalaikio užsiėmimai ? |
| |
|
|
| Cutie |
parašyta 01-03-2009 22:38
|

Administratorius

|
Uoj kiek daug klausimų Tomazzui prisikaupė..
"Apseisi..." |
| |
|
|
| Tomazzo |
parašyta 06-03-2009 23:45
|

Super Administratorius

|
Visai įdomu turėtų būti žirgų lenktynės, bet toks sporta Lietuvoje nelabai populiarus. Šiaip tuo nesidomiu, bent šiuo metu O žmonės kurie mėgsta klausyti ką jiem pasakoja irgi gerai, nes jiem galima išsipasakoti pomėgių labai daug (nevisus įgivendinu nuolat): aktyvus, pasyvus poilsis, sportas, kinas, žaidimai ir t.t. kaip pvz gali būti važinėjimas dviračiu, tinklinis pajūryje, kompiuteriniai žaidimai, pasisėdėjimas kavinėje, party suorganizavimas ir šventimas visą naktį, na žodžiu įvairovė labai didelė ir pomėgių labai daug, hobiai: svetainių kūrymas, priežiūra, kolekcionavimas: mini kalendorių, žiebtuvėlių, filmų, šiek tiek ir žaidimų. Jaučiu, kad kažko dar nepaminėjau, na bet nesvarbu gal Daugumai žmonių svarbiau akrjera nei jų pačių kasdienis poilsis ar pramogos, o man atvirkščiai, aš gyvenu kasdien ir nelaukiu vasaros ar kitų metų, kad pasidžiaugti jaunyste ![[lol2]](../images/smiley/lol2.gif) |
| |
|
|
| Cutie |
parašyta 07-03-2009 11:39
|

Administratorius

|
Išsamu
"Apseisi..." |
| |
|
|
| Tomazzo |
parašyta 14-05-2009 21:43
|

Super Administratorius

|
Cutie parašė:
Išsamu ![[music2]](../images/smiley/music2.gif)
Taip reikėtų visiem apie save  |
| |
|
|
| Cutie |
parašyta 17-05-2009 22:24
|

Administratorius

|
Na, žinai kaip sakoma.. : "Gyveni ir mokaisi"
"Apseisi..." |
| |
|
|
| karameline_braske |
parašyta 16-06-2009 23:31
|

Super Administratorius

Įstojo: 27.08.08
|
Ponas Tomazzo, norejau paklaust.. susikaupk, nes klausimas bus kompromituojantis ir sunkus  kiek zinau esate mates begale filmu tad sakykite kox filmas Jums labiausiai istrigo galvoje, kox patiko, kox nepatiko?
*Karameline_braske* |
| |
|
|
| Tomazzo |
parašyta 25-06-2009 00:10
|

Super Administratorius

|
karameline_braske parašė:
Ponas Tomazzo, norejau paklaust.. susikaupk, nes klausimas bus kompromituojantis ir sunkus   kiek zinau esate mates begale filmu  tad sakykite kox filmas Jums labiausiai istrigo galvoje, kox patiko, kox nepatiko? 
Pradžiai galiu atsakyti koks maždaug yra topas filmų už kuriuos negaila buvo sumokėtų pinigų kino teatre.
1. Transformeriai
2. Hitmanas
3. Max Payne
4. Ieškokit Gudručio
5. Snaiperis
6. Amerikos Gangsteris
7. Sakalo akis
8. Mirties lenktynes
9. Kaip prarasti draugus ir atstumti žmones
10. Kvailių auksas
Beabejo kaip visada daug pamirštu ir praleidžiu, taigi Karibų piratus galima rašyti į pirmają vietą, šiaip dar beabejo greiti ir įsiutę, labai patiko visi filmai su Jason Statham, visus mačiau ir nesigailiu. Taip, kažkada patiko ir Titanikas, kuris vertas kažkokio topo aukštumų, patinka dar labai tokie filmai kaip Desperado, kažkuo sužavejo dviejų (kolkas) dalių filmas "Goal", lietuviškai tia būtų "Įvartis", patinka įvairios komedijos, veiksmo filmai labai, taip pat nuotykių filmai, dažnai ir dramos. Iš praeitos vasaros labai įstrigo "Hankokas" ir "Ieškokit gudručio", per pastarąjį tirkai nuoširdžiai juokiausi labai stipriai. Filmų daug matęs ir tikrai daug vertų aukščiausių topų neminėsiu ar tiesiog negaliu tiap staiga prisiminti. Va nemėgstų tik siaubo filmų, tačiau pastarąją savaitę tokisu du teko pažiūrėti, įspūdžio didelio tikrai nepaliko, bet tuo metu buvo įdomu, tačiau siaubo filmų žanras eina į galą, pirmenybė suteikiama veiksmui, antroji vieta komedijom, toliau eina nuotykių, dramos, psichologiniai, fantastiniai kartais ir t.t. Na savo mėgiamiausių filmų topo nesudarysiu, nes tai padaryti gana sunku, nes tiek daug filmų matyta ir tiek daug vertų dėmesio, o to susuprasti į siaurą topą nesistenksiu nors tai ir įmanoma Tiesiog mėgstu filmus ir galbūt Jūsų pats mėgstamiausias filmas kurio čia nepaminėjau man taip pat paliko gerą ir didelį įspūdį. Dažnai man patinka ir tokei filmai kur kiti įžvelgia mažiau nei norėta parodyti, gal todėl ir patinka labiau nei kitiems Todėl laikau save filmų gurmanu, nes jais mėgausjuosi, jaučiu jų subtilumą, gilias mintis, bei mėgstu įvairius ir imantrius filmus...
Redagavo Tomazzo 14-10-2009 16:35 |
| |
|
|
| Cutie |
parašyta 25-06-2009 11:37
|

Administratorius

|
Oho, kiek daug filmukų paminėta
Tarp mano mėgiamiausių yra komedijos, nors pasitaiko ir išimčių, mėgstu ir siaubo filmus
"Apseisi..." |
| |
|
|
| M M |
parašyta 08-08-2009 14:31
|
Nepirmą kartą bare

Įstojo: 01.02.09
|
Oho kiek filmų žinai ir esi peržiūrėjęs.... Manau galėtumei rašyti kažką panašaus į savo nuomonės apie matytus filmus išdėstymą, objektyvią recenziją...ar verta buvo laiką leisti prie ekrano ar ne ir ką tuo norėjo perteikti režisierius..., žinai... kinomanas turėtų pateikti savo vertinimą... sėkmės apgalvojant! |
| |
|
|
| Cutie |
parašyta 08-08-2009 18:28
|

Administratorius

|
Kiekvienam savas skonis Bet būtų įdomu žinot kitų asmenų nuomonę apie filmą, sudominančius faktus ir panašiai Tamsta Tomazzo galėtų net įkurti skyrelį tokį, kuriame nariai galėtų pateikti savas nuomones apie matytus filmus
"Apseisi..." |
| |
|
|
| Tomazzo |
parašyta 10-08-2009 11:10
|

Super Administratorius

|
Taip, reiks apgalvoti apie Jūsų pasiūlymus dėl filmų. Tiesą sakant aš apie tai jau masčiau, galvojau ar tai daryti čia ar mano bloge ar net sukurti saitą apie mano turimus filmus kuriame taip pat kviesčiau juos žiūrėti.
Redagavo Tomazzo 14-10-2009 16:36 |
| |
|
|
| Cutie |
parašyta 12-08-2009 11:59
|

Administratorius

|
Aš siūlyčiau vienoj vietoj tą padaryti
"Apseisi..." |
| |
|
|
| karameline_braske |
parašyta 09-09-2009 13:31
|

Super Administratorius

Įstojo: 27.08.08
|
pritariu ir as jum but visai smagu jei but skyrelis kur butu galima aptarti matytus filmus, pasiulyti dar neaptartu paziuret ir panasiai
*Karameline_braske* |
| |
|